Consumentenelektronica is een term die je vast en zeker tegen bent gekomen in je zoektocht naar een DAB radio, platenspeler, karaoke set, koelkast of televisie. Maar weet jij wat consumentenelektronica betekent? Het woord ‘consumentenelektronica’ is te verdelen in twee delen: consumenten en elektronica. De consumenten zijn de gebruikers van de elektronische apparaten. Elektronica is het product dat de consument gebruikt. Onder elektronica kan je aan allerlei producten denken, bijvoorbeeld een speaker, microfoon, versterker en nog veel meer. In dit blogartikel wordt er meer verteld over de term consumenten elektronica. 

Witgoed en bruingoed

Witgoed is een term die valt onder consumentenelektronica. In de zoektocht naar consumentenelektronica is de term witgoed vast een keer op je pad gekomen. Witgoed apparaten zijn afhankelijk van elektriciteit. Deze apparaten waren vroeger ook echt wit. Echter zijn ze tegenwoordig niet altijd meer wit. Witgoed apparaten kunnen ook een andere kleur hebben. Enkele voorbeelden van witgoed zijn: diepvriezers, koelkasten en afwasmachines. 

Bruingoed is ook een term die valt onder consumentenelektronica. In je zoektocht naar bijvoorbeeld een televisie, DAB radio of platenspeler ben je wellicht de term bruingoed tegengekomen. Geluids- en beeld elektronica vallen onder bruingoed. De tegenhanger van witgoed is bruingoed. De term bruingoed komt uit de tijd waarin televisies en radio’s in een bruine kast stonden, hierdoor komt de term bruingoed.

Waar kan je consumentenelektronica kopen?

Nu je op de hoogte bent van wat consumentenelektronica inhoudt, ben je misschien ook wel op zoek naar elektronische apparaten. MaxiAxi is een partij die aanraden. MaxiAxi heeft een ruim aanbod aan elektronische apparaten met de specialisatie op licht- en geluidsapparatuur. De geschiedenis van MaxiAxi begon in 2009. In 2009 is MaxiAxi opgericht met het doel om voor iedereen licht- en geluidsapparatuur beschikbaar te maken. Naast deze producten hebben ze ook tweede keus producten. Dit zijn producten die nog in goede staat zijn en nog volledig onder de garantie vallen. Zit je met vragen over een product van MaxiAxi? Het team vol specialisten helpt jou graag verder. Op de website van MaxiAxi kan jij precies filteren waar jij naar op zoek bent. Bovendien is de retournering en verzending van producten helemaal gratis.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *