De weilanden maken zich op voor lammetjes en kalfjes, de bloemetjes beginnen te groeien, de dagen worden langer en de temperaturen weer hoger. Na vier barre maanden gebeurt eindelijk waar menig Nederlander met smart op wacht; de lente komt bijna om de hoek kijken! Het aanbreken van het voorjaar gaat uiteraard gepaard met de vrolijkste en mooiste bloemen en hier wil je waarschijnlijk ook rekening mee houden wanneer je zelf een mooie bos bloemen op de eettafel zet. Bloemen met herfstige kleuren zoals oranje en donkerrood kan je aankomende maanden even achterwege laten, bij de lente horen lichte tinten! Bekijk snel hoe jij jouw meest prachtige lenteboeketten kan scoren! 

De markt

Waarschijnlijk het meest logische tripje op de zaterdagochtend; even langs de markt! Op de markt verkopen ze prachtige boeketten met bloemen. Op de markt kan je uitstekend terecht voor boeketten bloemen met lichte tinten. Wist je dat je bij veel marktkoopmannen ook kan kiezen om zelf het boeket samen te stellen? Je kan dan gewoon de mooiste bloemen uitzoeken, hij of zij zal deze schikken en samenstellen! Voor je het weet heb je het mooiste lenteboeket in jouw woonkamer staan! 

Bloemenabonnement

Hip, hot and happening… misschien heb je er nog nooit van gehoord: het bloemenabonnement. Met een bloemenabonnement sla je de spijker op z’n kop, je hoeft namelijk de deur niet uit voor een mooie bos bloemen. Via verschillende online bloemisten kan je tegenwoordig zo’n abonnement afsluiten; vaak heb je binnen de abonnementen keuze of je maandelijks, om de twee weken of wekelijks een mooi boeket bloemen ontvangt! 

Lokale bloemist

Bij de lokale bloemist sla je twee vliegen in één klap, ze verkopen namelijk de mooiste boeketten met bloemen én je steunt jouw community! Net als op de markt, kan je bij de plaatselijke bloemist kiezen om zelf een boeket samen te stellen met de bloemen die jij mooi vindt. Uiteraard kan je ook boeketten kiezen die al van tevoren bij elkaar gezocht en geschikt zijn. Wist je trouwens dat je bij veel bloemisten ook afspraken kan maken over wekelijkse boeketten? Zo zou je bijvoorbeeld kunnen vragen of het mogelijk is om elke zaterdag een nieuwe bos bloemen op te halen, voor een vast tarief. De bloemist zorgt er dan voor dat de bloemen klaar staan als jij langs komt; scheelt je tijd en je weet zeker dat je elk weekend een nieuwe verse bos bloemen hebt staan! 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *