Ben je op zoek naar een lunchbox met een echt creatief design? Wat is er dan leuker dan die broodtrommel helemaal zelf naar eigen stijl te ontwerpen? Met MyMepal heb je precies deze mogelijkheid! Je kunt namelijk de allerleukste lunchboxen maken met de eenvoudige en zeer gebruiksvriendelijke ontwerptool zonder dat je een computer expert hoeft te zijn. Ook als nieuwkomer kun je zonder problemen en op een zeer ongecompliceerde manier een heel persoonlijke lunchbox voor jezelf of je kinderen samenstellen. In deze blog vertellen we je er graag meer over!

Alle vrijheid voor je eigen persoonlijke ontwerp

Zoals we al eerder benoemde heb je met MyMepal als klant de mogelijkheid om eenvoudig jouw eigen ontwerp te maken voor je eigen persoonlijke lunchbox. Zo kun je spelen met veel verschillende design elementen en kleuren. Ook is er de mogelijkheid om zelf een foto en tekst op de lunchbox van jouw keuze te laten drukken. Er zijn dus enorm veel opties en die heb je helemaal zelf in de hand! Natuurlijk zijn er ook Broodtrommels die al voor je zijn ontworpen. Deze kun je ook openen en dan eventueel nog aanpassen als het gaat om kleuren of patronen. Handig dus als je zelf niet zoveel inspiratie hebt!

Veel plezier voor het hele gezin

Een tip van ons: het ontwerpen van je eigen lunchbox kan al snel heel leuk worden voor het hele gezin. Ga gewoon met de kinderen voor de computer of laptop thuis zitten en creëer jullie eigen broodtrommels met de zeer gebruiksvriendelijke tool van MyMepal. Iedereen heeft hier gegarandeerd plezier van en de kids zullen lekker creatief bezig zijn met het ontwerpen van hun eigen herkenbare broodtrommel.Het hoeft natuurlijk niet per se een cadeau voor de kinderen te zijn, aangezien de verrassing er dan logischerwijs niet meer is. Het is echter wel een leuk en origineel item om cadeau te geven aan bijvoorbeeld je neefjes en nichtjes!

Wat ga je kiezen?

Weet jij al welke lunchbox je gaat kiezen? Bekijk het brede assortiment aan MyMepal producten eens van dichtbij en maak vervolgens op je gemak uw keuze. Bij vragen kun je natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen met de zeer vriendelijke en competente klantenservice van MyMepal. De experts helpen je graag verder en beantwoorden al jouw vragen uitgebreid.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *